Onderwerpen
Releases
Met de release van Intramed 9.41 zijn er veranderingen doorgevoerd zoals een nieuwe Intramed logo en aanpassingen rondom de nieuwe...
Met de 9.41 release zijn er een aantal algemene verbeteringen doorgevoerd op basis van de feedback die we hebben ontvangen....

Onderwerp Boekhouden

Boekhouden is het systematisch registreren van financiële feiten. Dit kun je op een blocnote doen, of alle bonnetjes en facturen geordend in een doos bewaren. Vervolgens geef je deze gegevens aan jouw boekhouder die ze in zijn systeem verwerkt. Zo kan jouw boekhouder je vertellen, hoe je er aan het begin van een jaar voorstaat en kan hij jouw belastingopgave invullen.

Wil je op elk moment van het jaar inzicht hebben in jouw financiële situatie, kun je zelf in Intramed boekhouden en van daaruit de gegevens aan de boekhouder aanleveren. De voordelen hiervan zijn:

  • je behoudt inzicht in wat je verdient en uitgeeft;
  • je kunt zien hoe winst- of verliesgevend je bent geweest;
  • je behoudt controle over wat je uitgeeft en ontvangt;
  • je kunt plannen maken voor de korte en lange termijn.

Om de boekhoudfunctie in Intramed te gebruiken, moet je deze eerst inrichten op jouw praktijk. Daarna stel je een beginsituatie in. Daarna kun je bankbestanden verwerken en de nodige rapportages aanleveren aan bijvoorbeeld een accountant. Hieronder vind je alle stappen die je doorloopt wanneer je de boekhouding doet in Intramed.

 

Video's over boekhouden

Kijk je liever naar een filmpje? Over de boekhouding zijn er ook video's beschikbaar binnen Intramed Expert. Klik op het icoon om het aanbod te bekijken.