Onderwerpen
Releases
Met de release van Intramed 9.41 zijn er veranderingen doorgevoerd zoals een nieuwe Intramed logo en aanpassingen rondom de nieuwe...
Met de 9.41 release zijn er een aantal algemene verbeteringen doorgevoerd op basis van de feedback die we hebben ontvangen....

MijnZorgApp (MZA)

Met MijnZorgApp (MZA) kun je cliënten een reminder sturen voor afspraken, adviezen en instructies over oefeningen delen en kun je vragenlijsten invullen. Het voordeel van de reminders is dat er minder no shows in jouw praktijk voorkomen. Ook kun je videobellen en is de app geïntegreerd met de blended interventie van e-Exercise artrose, lage rug en nek. Voor meer informatie kun je kijken of de website van Intramed.

MijnZorgApp is gratis bij Intramed Compleet.

Om MijnZorgApp aan te vragen zijn er verschillende mogelijkheden:

Je werkt met Intramed Compleet:
MijnZorgApp Start zit kosteloos in je Intramed Compleet pakket. Wil je toch een ander abonnement, dan kan ook. Vergelijk de abonnementen en kies welke het beste bij jouw praktijk past.

Je werkt (nog) niet met Intramed Compleet
Ook dan kun je met MijnZorgApp werken. Let dan wel even op de kosten en overweeg of Intramed Compleet beter past. Vergelijk de abonnementen en kies welke het beste bij jouw praktijk past.

Controleer je contract en vraag MijnZorgApp aan via MijnIntramed.nl

Wil je meer informatie? Neem dan contact met de afdeling verkoop voor meer informatie op:
0182-621191 of
info@intramed.nl

Videobellen is beschikbaar voor zowel de AfsprakenApp als MijnZorgApp-gebruikers, dus voor alle beroepsgroepen waar een e-Consult relevant voor is. Met videobellen wordt er een veilige beeld en geluid verbinding gemaakt tussen twee gebruikers van de app, de therapeut en de client. Hieronder vind je de informatie over hoe je dit kan instellen en hoe je een belsessie kan starten.

Om je te verdiepen in de werking van MijnZorgApp heeft Healthtrain een e-learning gemaakt die gratis te volgen is. Deze kun je hier vinden.