Er is een nieuwe patch voor versie 9.41 beschikbaar!

We hebben vorige week een nieuwe versie van Intramed uitgebracht versie 9.41. In deze versie is een technische fout gevonden waardoor je tijdens het invoeren van een nieuwe patiënt via de agenda wizard of de aanmeldingenlijst een Acces Violation foutmelding krijgt.

Dit komt voornamelijk voor bij klanten die in de GGZ werken, inmiddels hebben we de fout gevonden en hersteld in een nieuwe versie.

Ondanks dat er een goede Workaround voor is willen we dat al onze gebruikers Intramed goed kunnen gebruiken en makkelijk en snel een nieuwe patiënt konden inplannen.  Daarom gaan we in de nacht van 21 op 22 oktober een nieuwe versie installeren, zodat jij hier geen hinder van ondervindt.

Werk je met Intramed Online of Compleet? Dan hoef je zelf geen actie te ondernemen en updaten wij je omgeving.
Als je niet werkt met onze online omgeving, dan kun je de nieuwe versie downloaden via onze website en zelf installeren.

Wil je een overzicht met de veranderingen in versie 9.41?
Met de release van Intramed 9.41 zijn er diverse veranderingen doorgevoerd zoals een nieuwe Intramed logo en enkele aanpassingen rondom de nieuwe GDS801 declaratiestandaard. Lees er meer over in onze release notes.